UA-113407533-1
  Neem even een paar dagen de tijd voor jezelf!                                                      
 
                                 

 Stress-test

De gevolgen van aanhoudende stress kunnen zich langzaam opbouwen zonder dat jij het in de gaten hebt. Vaak begint het met dat je je steeds moeilijker kunt ontspannen. Je bent geneigd het te accepteren en het te zien als iets dat tijdelijk is en zichzelf wel weer oplost. Je denkt dat met een weekendje rust of een goeie vakantie je er wel weer tegenaan kunt. 

Totdat de eerste ongemakken je leven serieus beginnen te beïnvloeden. Zelfs dan zijn we vaak nog geneigd om onze kop in het zand te steken.

De StressChecker kan je helpen het niet zover te laten komen door:

  1. Periodiek te controleren hoe jij ervoor staat.
  2. Je eigen “gebruiksaanwijzing” te ontdekken voor een gezondere levensstijl, waarbij je meer van het leven zult genieten.Wil jij precies weten waar je staat met je stresslevel? Controleer jezelf dan met de StressChecker! 
En wanneer de meetuitkomsten niet zo gunstig zijn, ga dan vanaf nu serieuzer met je gezondheid om en daarmee ook met de kwaliteit van je leven. De StressChecker helpt je niet alleen inzichtelijk te maken hoe je levensstijlveranderingen leiden tot betere scores, maar ook bij het ontdekken wat echt bijdraagt aan jouw ontspanning.