UA-113407533-1
Voor vrouwen die willen leven vanuit rust & balans in leven, lijf én hormonen.
                                 

OVER MIJ

Van kleins af aan ben ik gefascineerd door mensen en hun gedrag. Als coach heb ik mij de afgelopen jaren gespecialiseerd in het coachen van vrouwen middels diverse trainingen en cursussen. Ik heb HBO opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening afgerond aan de CHE te Ede.

Naast mijn praktijk werk ik in loondienst als ambulant hulpverlener bij mensen met een psychiatrisch en/of verstandelijke problematieken. Samen met twee collega's organiseer ik vanuit onze organisatie het Buitenklooster een aantal keer per jaar (klooster-)weekenden speciaal voor vrouwen.  Als hobby treedt ik, samen met een vriendin op, als theaterduo Essie & Ellie onder onze theaternaam Hysop en om te ontspannen bezoek ik regelmatig een kloosters.

Als coach focus ik, samen met jou, op de oorzaak van je klachten. Door eerst goed op zoek te gaan naar de oorzaken kunnen we deze bij de bron aanpakken. Je klachten kunnen na, namelijk veroorzaakt worden door verkeerde denkpatronen, niet weten waar je valkuilen liggen, hormonen die in onbalans zijn geraakt door stress, medicatie of bijvoorbeeld vermoeidheid. Samen bepalen we waar je staat, waar je heen wilt en hoe je dit kunt bereiken.

Ik ben getrouwd met Arnold, moeder van Boaz (geboren in 2004) en Joy (geboren in 2006).