Voor vrouwen die op zoek zijn naar meer rust in hun leven
/

                                 

 

Check op eenvoudige manier je stress 

De gevolgen van aanhoudende stress kunnen zich langzaam opbouwen zonder dat jij het in de gaten hebt. Vaak begint het met dat je je steeds moeilijker kunt ontspannen. Je bent geneigd het te accepteren en het te zien als iets dat tijdelijk is en zichzelf wel weer oplost.

Totdat de eerste ongemakken je leven serieus beginnen te beïnvloeden. Zelfs dan zijn we vaak nog geneigd om onze kop in het zand te steken.


De StressChecker kan je helpen het niet zover te laten komen door:

  1. Periodiek te controleren hoe jij ervoor staat.
  2. Je eigen “gebruiksaanwijzing” te ontdekken voor een gezondere levensstijl, waarbij je meer van het leven zult genieten.


Hoe staat het nu echt met jou?

Zit je nog goed in je vel of ben je nog al eens gejaagd, vaak moe, pieker je veel, snel geïrriteerd, slaap je niet goed, kortom ben je alles behalve ontspannen en gelukkig? 

Wil jij precies weten waar je staat, controleer jezelf dan met de StressChecker! 

En wanneer de meetuitkomsten niet zo gunstig zijn, ga dan vanaf nu serieuzer met je gezondheid om en daarmee ook met de kwaliteit van je leven. De oplossing zit vaak in vanzelf sprekende zaken. 

Je weet ze vast wel: gezonder eten, meer bewegen, vaker ontspannen, heldere keuzes maken of zelfs het roer omgooien.


Je beloning
Wat is je beloning? Dat het beter met je gaat. Dat je je gelukkiger voelt. En dat je niet alleen maar het idee hebt dat het zo is, maar dat je het ook echt objectief hebt vastgesteld.

De StressChecker helpt je niet alleen inzichtelijk te maken hoe je levensstijlveranderingen leiden tot betere scores, maar ook bij het ontdekken wat echt bijdraagt aan jouw ontspanning.
Dat is lang niet bij iedereen hetzelfde. Je moet op zoek naar jouw "persoonlijke gebruiksaanwijzing".